Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


ARISTON AN RS 15U ERP tárolós vízmelegítő, elektromos, alsó elhelyezésű 1.2kW

ARISTON AN RS 15U ERP tárolós vízmelegítő, elektromos, alsó elhelyezésű 1.2kW

Státusz
ÚJ    
Termék ára
21 811 Ft + ÁFA = 27 700 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3100335
Funkciók
Tömeg
7,4 kg/db
Rövid leírás a termékről
Kis méret

A Mini-Tank Rendszernek köszönhetően az Ariston vízmelegítők kényelme most kis méretekben összpontosul. Mindemellett, a három készülék egyenként 30 liter melegvizet képes előállítani.

Tartósság

Az AN vízmelegítők tartósságának titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet. Továbbá a két készüléktípus tárolója speciális titánium-bevonattal van ellátva, amely továbbnöveli az élettartamot és a korrózióvédelmet. A megerősített külső kialakítás csökkenti a szivárgások esélyét és az esetleges karbantartások számát.

Maximális kényelem

Az AN vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a felfűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően. Ez a réteg határt szab a hőveszteségnek, optimalizálja a vízmelegítő teljesítményét és az Ön kényelmét. Az AN vízmelegítők merülő termosztáttal rendelkeznek, így biztosítva a víz hőmérsékletének precíz beállítását, olyan melegre, amilyenre Ön szeretné.

Dizájn

Az AN vízmelegítőket stílus és elegancia jellemzi, amely az Ariston termékeket megkülönbözteti a piac szereplőitől, köszönhetően az olasz tervezőkkel való folyamatos együttműködésnek.

Biztonság és higiénia

Az AN vízmelegítők sikeresen átmentek a szükséges biztonsági teszteken, így teljes mértékben megfelelnek a CE irányelveknek. Továbbá az Ariston globális szakértelme garantálja az Ön biztonságát.
A rézből készült fűtőszál növeli a felmelegített víz tisztaságát.
A termék tulajdonságai
Típus Elektromos
Űrtartalom 15 l
Teljesítmény 1.2 kW
Állítható hőmérséklet Igen
Méretek 36 x 36 x 32.4 cm
Súly 7.4 kg
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes