Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Beretta BeSMART vezérlőkészlet WiFi dobozzal

Beretta BeSMART vezérlőkészlet WiFi dobozzal

Státusz
ÚJ    
Termék ára
42 520 Ft + ÁFA = 54 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
20111876
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Beretta BeSMART intelligens termosztát kialakítása során ügyeltek arra, hogy bármilyen rendszerhez megfelelő legyen. A BeSMART alkalmas a régebbi szobatermosztátok leváltására is. Más gyártók kazánjaival is kompatibilis, amennyiben kétállású vezérléssel van szerelve.

A hagyományos termosztáttal a program, illetve a beállítások változtatása bonyolult feladat lehet, de a BeSMART-tal nem jelenthet gondot. Az alkalmazás segítségével a fűtési idők és funkciók módosítása könnyebb már nem is lehetne!

Gyorsan és könnyen telepíthető, régebbi termosztát cseréje esetén további vezetékezést nem is igényel. Egy apró vevő beiktatásával pedig bárhova elhelyezhető otthonában a vezeték nélküli BeSMART.

Akár 8 különböző fűtési zóna is létrehozható, mindegyik más-más hőmérséklet és működési idő beállítással.

A BeSMART eddig sosem látott szolgáltatási minőség biztosításával maximális komfortot nyújt. Beretta kazánhoz csatlakoztatva lehetővé teszi, hogy Ön és az illetékes szervizközpont is tájékoztatást kaphasson az esetleges riasztásokról, hibaüzenetekről. Egy esetleges hiba esetén így a szervizközpont gyorsan és precízen közbeléphet, és többé nem várják kellemetlen meglepetések!

A Beretta BeSmart WiFi-s vezérlőkészlet főbb jellemzői:

Egyszerű, sokoldalú és mindig elérhető intelligens termosztát
Bárhonnan ellenőrizhető és módosítható a fűtési rendszer állapota
Akár 8 különböző fűtési zóna