Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Biasi Inovia COND 35S kondenzációs kombi fali kázkazán

Biasi Inovia COND 35S kondenzációs kombi fali kázkazán
  • Biasi Inovia COND 35S kondenzációs kombi fali kázkazán

Státusz
ÚJ    
Termék ára
259 843 Ft + ÁFA = 330 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
10314_2027
Funkciók
Tömeg
32,7 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az Inovia Cond E 35S a BIAS új, premi35S rendszerű kondenzációs kazánja. Olyan innovatív külsővel és vezető technológiai megoldással felruházott gázkazán, amely új típusú, azonnali és könnyen használható interfésszel bír.

A vezérlőrendszer funkciói közé beépítettük a telepítést és karbantartást megkönnyítő rendszer részeit. Az Inovia Cond E 35S kondenzációs kazánt a kondenzációs technológia minden előnyével felruháztuk: nagy a teljesítménye, magas a hatásfoka, kiemelten energiatakarékos és környezet-kímélő. A károsanyag kibocsátása rendkívül csekély, és az alacsony hőmérsékletű rendszerekre telepítve akár 30%-os megtakarítás is elérhető az Inovia Cond E 35S kombinált gázkazánjával.

Az Inovia Cond E 35S főbb jellemzői

Magas hatásfokkal bír ( a 92/42 EGK irányelvvel és a 311/06 Tv. erejű rendelettel összhangban),
HMV komfort ( EN 13203),
Primer kondenzációs hőcserélővel rendelkezik, amely rozsdamentes acélból készül, műanyag bevonattal a maximális korrózió ellenállás érdekében,
Rozsdamentes acélból készült HMV hőcserélővel, és (NOx 5 osztály) teljes előkeverős égőfejjel bír,
Nagy teljesítményű, alacsony fogyasztású szivattyú gondoskodik a levegő beáramlásról,
Védelmi fokozata: IPX5D,
Részlegesen védett helyre is telepíthető,
Szolár készlet segítségével a BIASI szolár rendszerhez csatlakoztatható,
Innovatív digitális vezérlőpanellel (grafikus és nyomógombos interfész) rendelkezik,
Digitális nyomás leolvasás nyomásátalakítón keresztül,
Távvezérléshez és külső hőmérséklet szondához előkészítve,
Több zónás rendszerek esetén a zónaszelep távvezérléssel is működtethető.
Az Inovia Cond E 35S vezérlőpanelje nyár/tél/off választógombbal rendelkezik, hogy mindig az időjárásnak megfelelően szabályozhassa. Emellett megtalálható benne a fűtési- és a HMV hőmérséklet szabályozója is.

Az interfész kijelzőjéről leolvasható a nyomás, a HMV-, a fűtési- és a külön érzékelő szolgáltatta külső hőmérséklet, a meghibásodások, a leállások és a hibanapló, továbbá a javasolt töltés, és töltési útmutató, ahogy az éves karbantartásig hátralevő hónapok száma is.

Az integrált szolárvezérlésnek köszönhetően a SOLCONTROL vezérlőközpont Inovia Cond Plus-hoz való csatlakoztatásával megjeleníthető a szivattyú állapota és a szolár kiegészítés. A külső érzékelő csatlakoztatás valamint beállított K érték jelzésén túl még egy dizájnos láng moduláció megjelenítésére is képes.

Az Inovia Cond E 35S hőszabályozása

Az Inovia Cond E 35S esetében az időjárásfüggő szabályozás közvetlenül a kazánhoz csatlakoztatott külső érzékelő segítségével történik, és a rendszerben lévő víz hőmérsékletét a külső időjárási viszonyokhoz igazítja. Ennek köszönhetően a beltéri hőmérséklet elérése pazarlás nélkül, a fogyasztás optimalizálása mellett biztosítható. A kazán teljes görbe készlettel rendelkezik, amelyhez a programozásba történő belépéssel lehet hozzáférni, és a görbe egyszerűen kiválasztható a vezérlőpanelről.

Az Inovia Cond E 35S szolárvezérlése

Inovia Cond E 35S-ben a szolárvezérlés közvetlenül a kazánon belül található, ahol megjeleníthető a szivattyú állapota és a szolár kiegészítés az integrált szolárvezérlésnek köszönhetően, amennyiben csatlakoztatták a rendszerhez a SOLCONTROL vezérlőközpontot.

Az Inovia Cond E 35S zónavezérlése

Inovia Cond E 35S gyárilag rendelkezik zónavezérlő kártyával, amely a BIASI távvezérlésen keresztül lehetővé teszi a zónaszelep vezérlését. Több zónás, magas hőmérsékletű rendszer esetén, az egyik zóna távvezérlésről, a többi zóna kronotermosztát segítségével vezérelhető. Ennek köszönhetően két hőszabályozási görbe választható ki, az egyik a kazánon, a másik a távvezérlőn.

Az Inovia Cond E 35S alap tartozékai közé tartozik a kazán tartókengyel és papír sablon, a kazán tápkábel, a kondenzvíz gyűjtő szifon és a gyors felhasználói útmutató.
A termék tulajdonságai
Hasznos HMV teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h) 33,4

Hasznos fűtési teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h) 29,5

Névleges (*) hőteljesítmény kW (kcal/h) 34,0

Hatásfok 100%-os terhelésnél: (50/30° C) % 107,1

HMV hozam Δt =25°K l/perc 21,6

Magasság H (mm) 700

Szélesség L (mm) 400

Mélység P (mm) 290
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes