Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Ferroli Bluehelix Hitech RRT 28 H fali FŰTŐ kondenzációs kazán

Ferroli Bluehelix Hitech RRT 28 H fali FŰTŐ kondenzációs kazán
  • Ferroli Bluehelix Hitech RRT 28 H fali FŰTŐ kondenzációs kazán
  • Ferroli Bluehelix Hitech RRT 28 H fali FŰTŐ kondenzációs kazán

Termék ára
415 748 Ft + ÁFA = 528 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
70T4D4AWA
Funkciók
Tömeg
28 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az új, "capsense" (érintő) technológiájú felhasználói felület, mechanikus gombok nélkül, 2,8"-os grafikus kijelzővel ellátva, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen és egyszerűen állíthassa be a kazánt a kívánt komfort eléréséhez.

A helyiségfűtés energia-hatékonyságának 94%-a a kategória legmagasabbjai közé emeli a készüléket (A osztályú ErP, skála G-tól A ++ -ig) a Connect termosztátnak köszönhetően, amely képes a kültéri hőmérséklet közvetlen leolvasására az Internetről, így eléri a rendszer az A + energia osztály (skála G-től A +++ -ig). Könnyen alkalmazkodik a terhelési viszonyokhoz az 1:10 (1:10 mod. 34 C, 1: 9 mod. 28 C, 1: 7 mod 24 C) elérő széles modulációs tartománynak köszönhetően.

Az egyik legfontosabb újításnak számító „Hydrogen plug-in” rendszernek köszönhetően képes önállóan beállni a földgáz és hidrogén keverékekkel való működésre, amelyek hamarosan Európába érkeznek, hogy ellensúlyozzák a globális felmelegedést.

Úgy tervezték, hogy minden szempontból maradéktalanul kielégítse az erős, tartós termék követelményeit a széles áteresztésű primer hőcserélőnek köszönhetően, amely garantálja a maximális hatékonyságot és a hosszú távú megbízhatóságot, és nem csak a régi kazánok cseréjénél a különösen szennyezett fűtési rendszereknél.
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes