Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


HAJDU AQ FLAT F 80 elektromos vízmelegítő

HAJDU AQ FLAT F 80 elektromos vízmelegítő
  • HAJDU AQ FLAT F 80 elektromos vízmelegítő

Termék ára
82 283 Ft + ÁFA = 104 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
2111814411
Funkciók
Raktárkészlet
1 db
Tömeg
44 kg/db
Rövid leírás a termékről
Új generációs, szögletes, duplatartályos lapos forróvíztároló család, a több mint 50 éve megszokott, megbízható HAJDU minőségben!
Keskeny készülékek, faltól való kiállásuk fele a hagyományos kiviteleknek. Beépített szekrénybe is felszerelhetőek. Nagy előnyük, hogy függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt feltehetőek a falra.
Energiatakarékos, vezérelt áramról működtethető berendezés, egybeépített automatikus korlátozó-hőfokszabályzóval szerelve
A készülék külső burkolata magas fényű, nanokerámiás felületkezelt acéllemez.
A bojlerekben lévő hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja.
Ez a konstrukciós megoldás garantálja a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek esetén is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását.
A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt meleg víz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.
A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal, vízkeménységtől függetlenül, csak 2 évente szükséges anódfelülvizsgálat mellett!
A termék tulajdonságai
Űrtartalom: 80 liter
Teljesítmény: 1,2 + 1,2 kW
Felfűtési idő: 2 óra
Csatlakozás: G 1/2
Maximális nyomás: 6 bar
Méretek: 835x600x325 mm
Tömeg: 44 kg
Szállítási idő
1 munkanap