Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


HAJDU Z200 SMART elektromos forróvíztároló

HAJDU Z200 SMART elektromos forróvíztároló
  • HAJDU Z200 SMART elektromos forróvíztároló

Státusz
ÚJ    
Termék ára
99 921 Ft + ÁFA = 126 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
2112414425
Funkciók
Tömeg
50 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az energiatakarékosság jegyében több új megoldással is rendelkezik a HAJDU Zrt. új termékcsaládja mely a Z…SMART nevet kapta. Szigetelését kiváló minőségű poliuretán hab alkotja. A tökéletes kiszolgálásról egy speciális kerámia fűtőbetét és egy elektronikus „SMART” hőfokszabályozó elektronika gondoskodik. A készülék bármilyen vízkeménység mellett biztonsággal üzemel.


A bojler intelligens öntanuló SMART elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, mely a beüzemelést követően azonnal működésbe lép. A SMART szabályozás technológia előnye többek között, hogy a ki- és bekapcsolás hőfoka, a kapcsolás ütemezése, és a kapcsolási hiszterézis üzem közbeni automatikus módosítása is lehetséges.


Az első használati hét a készülék tanuló fázisa. Ezt követően a tároló, az addig jellemző vízelvételi szokásoktól függően önműködően szabályozza a víz hőmérsékletét a kiválasztott hőfoktartományban.
A készülék elektronikus vezérlése a használaton kívüli időszakokban, a beállított hőfoktartomány alsó küszöbértékén tartja a víz hőmérésékletét. Ezzel közvetlen energiamegtakarítást ér el, mivel a tároló a nem használt időszakokban kevesebb villamos energiát fogyaszt majd, mint a fix hőfokbeállítású bojlerek. Ezáltal költséget tudunk megtakarítani.


Az elektronika több SMART beállítási lehetőséggel rendelkezik, amit a felhasználó igény szerint módosíthat.


A speciális kerámia fűtőelem segítségével több mint 50%-kal csökkenthető a felületi terhelés, ami élettartam növekedést és hosszú távon energiamegtakarítást is jelent. A fűtőtest egy tűzzománc-védelemmel ellátott tokcsőben kapott helyet, így egyidejűleg kizárt a fűtő deformációja, valamint a fűtőtest elektrokémiai korróziójára visszavezethető meghibásodás.


Karbantartása szervizelése egyszerű, a fűtő cseréjéhez, a készülékből nem szükséges a vizet lecserélni.


Az új termékcsalád természetesen rendelkezik a HAJDU termékek jól megszokott előnyeivel, többek között a 2 év teljes körű és 7 év tartálygaranciával és teljeskörű alkatrészellátással.

A termék tulajdonságai
Űrtartalom: 50 liter
Energiahatékonysági osztály: B
Csapolási profil: M
Teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő: 108 perc
Csatlakozás: G1/2
Maximális nyomás: 6 bar
Méretek: 1491x515 mm
Tömeg: 50 kg