Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Riello Residence Condens 50 IS MTN kondenzációs fűtő, fali gázkazán

Riello Residence Condens 50 IS MTN kondenzációs fűtő, fali gázkazán

-5%
Termék ára
410 118 Ft + ÁFA = 520 850 Ft
Akció: 390 157 Ft + ÁFA = 495 500 Ft
Kezdete: 2019.04.16   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
20105547
Funkciók
Tömeg
50 kg/db
Rövid leírás a termékről
A Residence Condens 50 IS az egyik legjobb energiahatékonyságú, kondenzációs fali kazán. Egy hagyományos kazánnal szemben akár 35%-kal csökkenti az üzemi költségeket csúcstechnológiai megoldásainak köszönhetően, amelyek lehetővé tették a kiemelkedő hatékonyság elérését és az 5-ös (legmagasabb) NOx-kibocsátási osztályba való besorolását.

Leírás
A Residence Condens 50 IS az egyik legjobb energiahatékonyságú, kondenzációs fali kazán. Egy hagyományos kazánnal szemben akár 35%-kal csökkenti az üzemi költségeket csúcstechnológiai megoldásainak köszönhetően, amelyek lehetővé tették a kiemelkedő hatékonyság elérését és az 5-ös (legmagasabb) NOx-kibocsátási osztályba való besorolását.A NÉVLEGES TARTOMÁNY tanúsítása lehetővé teszi a kazán teljesítményének a gázfogyasztásban jelentős megtakarítást eredményező, a rendszer valós hőigényéhez való hozzáillesztését. A beépített kazánszivattyút, valamint a fő központi fűtéskörhöz való, opcionális tartozékként kapható második szivattyút közvetlenül a kazán vezérlőkártyája kezeli. A teljes egészében extrudált alumíniumból készült korszerű hőcserélő kiváló hőátadást, valamint magas hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít.A készülékhez kapható speciális tartozékok lehetővé teszik a RESIDENCE CONDENS 50 IS épületen belüli tetszőleges, épületen kívül pedig meg- felelően védett helyen való felszerelését. A szabályozás intelligens kezelőfelülete – amely a telepítést végző szakembernek nagyszámú beállítási lehetőséget nyújt – a végfelhasználónak felhasználóbarát környezetet biztosít.A kompakt méretek és az alacsony tömeg révén a készülék ideális választás lehet egy régi készülék lecserélésekor, akár szűk hely esetén is.

• Beépített hőmérséklet-szabályozás (alapfelszerelésként szállított kültéri hőérzékelő-készlettel)
• Megfelelő védettség esetén kültéren is felszerelhető
• Fő központifűtés-kör és HMV-tartály szabályozása, NTC-ellenállásos érzékelővel vagy hagyományos termosztáttal, illetve opcionális tartozékokkal
• IPX5D elektromos védelem
• (Opcionális) folyékonygáz-készlettel folyékonygáz-üzeművé alakítható

Egyéb információk:

• Megfelel a 2009/125/EK irányelvnek
• Extrudált alumínium kondenzációs hőcserélő
• Alacsony NOx-kibocsátás
• 5-ös osztályú (EN 483), a környezet megóvását elősegítő, ökológiai szempontból a legjobb európai besorolás
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes