Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Samsung AR18RXFHBWKNEU/XEU New Boracay oldalfali monosplit klíma 5kW

Samsung AR18RXFHBWKNEU/XEU New Boracay oldalfali monosplit klíma 5kW

Státusz
ÚJ    
Termék ára
212 283 Ft + ÁFA = 269 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
AR18RXFHBWKN_XEU
Funkciók
Tömeg
51,8 kg/db
Rövid leírás a termékről
- Kétlépéses hűtés
A Samsung légkondicionáló a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével gyorsan lehűti a levegőt, majd automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Ezáltal Ön nem fog fázni, és nem kell állandóan kézi beállításokat végeznie, a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia.

- Egyszemélyes üzemmód
A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes) üzemmódban kisebb kompresszorteljesítmény mellett működik, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, ugyanakkor kellemes, hűvös környezetet biztosít. Használja akkor, ha egyedül marad a forró napokon, így nem kell aggódnia a villanyszámla miatt sem. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően még a környezetet is védi.


- Triple Protector Plus
A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája külön feszültségszabályozó berendezés nélkül meggátolja a kompresszor (kompresszorvédelem) vagy a vezérlőegység (vezérlésvédelem) túlterhelését, melyet elektromos kisülés vagy feszültségingadozás okozhat. Lamella és vázvédelem (Korroziógátló bevonata) meggátolja a kondenzátor és a külső borítás rozsdásodását. A nagyobb kondenzátornak és az optimalizált hűtőközeg áramoltatásnak köszönhetően extrém forró környezetben is megállja a helyét.

A termék tulajdonságai
Üzemmód: Inverter
Garancia: 2+3 év
Teljesítmény (hűtés): 5 kW
Teljesítmény (fűtés): 6 kW
Energiaosztály (hűtés/fűtés): A++/A
Kültéri zajszint (H): 65 dB
Beltéri zajszint (H/L): 58 dB
Hűtőközeg: R32
Hálózati feszültség: 220~240 V 50 Hz
Beltéri méret: 1065*298*243 mm
Kültéri méret: 880*638*310 mm
Kültéri súly: 40,2 kg
Beltéri súly: 11,6 kg