Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Saunier Duval Semiatek Condens 24 fali kondenzációs kombi gázkazán

Saunier Duval Semiatek Condens 24 fali kondenzációs kombi gázkazán

Termék ára
239 370 Ft + ÁFA = 304 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
0010020408
Funkciók
Tömeg
37 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az új Semiatek Condens kondenzációs kazán az egyszerű kezelhetőség és tökéletes komfort mintapéldája. Az ErP rendelet által előírt energiahatékonysági követelményeket magasan teljesítve, optimális megoldást biztosít fűtésre és melegvíz-ellátásra egyaránt.

A készülékek kompakt befoglaló méretei, csatlakozásainak kiosztása (DIN elv), rozsdamentes acélból készült primer fűtési és szekunder lemezes hőcserélője, vákuumos gáz/levegő szabályozása, digitális nyomásmérője, diagnosztikai-, állapotkód- és hibajelző rendszere a készülékszerelő szakemberek munkáját segíti, valamint a végfelhasználók komfortját emeli. A gázkészülékbe beépített anyagok megbízhatóságát – a magas minőségi követelmények teljesítésén túl – más modellek kapcsán visszaigazolt szervizes tapasztalatok is alátámasztják.

A készülék rendelkezik C63 minősítéssel, azaz bármilyen gyártmányú égéstermék-elvezető rendszerrel szabadon összeépíthető.

Ajánlott fűtésszabályozók

Az E-bus rendszerű kommunikációs csatorna lehetővé teszi valamennyi Saunier Duval vezetékes, vagy vezeték nélküli szoba- és okostermosztát használatát. Különösen jó megoldás lehet az Exacontrol E7, vagy a MiGo okostermosztát választása.

Beépített időjáráskövető szabályozás

Segítségével a készülék fűtési előremenő vízhőmérséklete a külső hőmérséklet változásának arányában folyamatosan változik. Ez azt jelenti, hogy magasabb külső hőmérséklet esetén alacsonyabb előremenő vízhőmérsékletet állít elő a kazán, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez. Különösen ajánlott alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek pl. padlófűtés, illetve - szinte kötelező - kondenzációs készülékek esetében.

Ezt a szabályozási lehetőséget a Semiatek Condens készülékek "szériatartozékként" tartalmazzák. Működtetéséhez csupán egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell megvásárolni és felszerelni.
A termék tulajdonságai
Fűtés
Névleges fűtési hőteljesítmény 50/30 °C-nál (kW) 6,5-24,7
Fűtési energiahatékonyság (%) 92
Fűtési energiahatékonysági osztály A
Fűtővíz hőmérséklet (°C) 75
Tágulási tartály (liter) 7
Fűtőkör max. nyomása 3
HMV
Névleges HMV hőteljesítmény (kW) 6,0-23,0
Melegvíz energiahatékonyság (%) 87
Melegvíz energiahatékonysági osztály A
Csapolási profil XL
Max. HMV hőmérséklet (°C) 60
HMV biztonsági szelep (bar) 10
Méretek
Szélesség (mm) 425
Magasság (mm) 740
Mélység (mm) 310
Tömeg (kg) 37
Elektromos adatok
Kommunikációs csatorna eBUS
Tápfeszültség (V/Hz) 230/50
Max. villamos teljesítmény (W) 95
Elektromos védettség IPX4D
Gázfogyasztás (földgáz)
Max. teljesítménynél (m3/h) 2,43
Szállítási idő
1 munkanap