Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


VAILLANT ecoTEC exclusive VU 20 CS/1-5 (N-INT2) ERP fali kondenzációs fűtőkazán 20 kW

VAILLANT ecoTEC exclusive VU 20 CS/1-5 (N-INT2) ERP fali kondenzációs fűtőkazán 20 kW
  • VAILLANT ecoTEC exclusive VU 20 CS/1-5 (N-INT2) ERP fali kondenzációs fűtőkazán 20 kW

Termék ára
364 173 Ft + ÁFA = 462 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
VAI_0010024599
Funkciók
Tömeg
34 kg/db
Rövid leírás a termékről
ecoTEC exclusive IoniDetect kondenzációs gázkészülék

Legmagasabb kategóriájú, jövőorientált készülékünk

A lehető legalacsonyabb káros-anyag kibocsátás mellett szeretne a legjobb hatásfokkal fűteni? A megújult ecoTEC exclusive a kondenzációs technikát számtalan okos funkcióval kínálja: ezek egyike az IoniDetect égésszabályozás a kompakt, modern megjelenésű burkolat alatt. Ez a rendszer automatikusan felügyeli és optimalizálja önmagát, így maximális energiahozamról gondoskodik. Ennek megvalósításához az IoniDetect képes a különböző gáztípusok és minőségek felismerésére a működés során.

Rendkívül takarékos és távolról is működtethető

Kondenzációs gázkészülékek milliói bizonyítottak már, az ecoTEC exclusive hőtermelő pedig mindig is egy biztos befektetés, függetlenül attól, hogy új telepítésről vagy készülékcseréről beszélünk. A források kímélése és a rendkívüli takarékosság azonban nem csak a tudatos energiafelhasználással, hanem az intelligens technológiai megoldások alkalmazásával is elérhető. Erre a célra szolgál az opcionálisan rendelhető sensoNET Internet-modul. Az új ecoTEC exclusive IoniDetect büszkén viseli a Green IQ címet, amit csak azok a Vaillant termékek kaphatnak, amelyek teljesítik a fenntartható technológiákkal és az Internet-bázisú berendezésekkel kapcsolatos legmagasabb követelményeket.

Egyszerű és komfortos fűtés-beállítás

Az intelligens technikai megoldásoknak nem kell automatikusan komplikáltnak lenniük, főleg ami a kezelésüket illeti. Minden beállítás közvetlenül elvégezhető a készülék érintőgombos kezelőfelületén, ahol egyszerű és átlátható a menüstruktúra. Szeretné a fűtési rendszerét kényelmesen a fotelból vagy útközben vezérelni? A külön megvásárolható sensoNET Internet-modul és az ingyenes Vaillant sensoAPP alkalmazás mindezt lehetővé teszi. Az Internet-átjáró néhány mozdulattal („Plug & Play”) a készülékhez csatlakoztatható, majd a kezelési komfort az applikáció letöltése után élvezhető. Ne aggódjon, mindez gyerekjáték.

Meleg víz az egyéni igények szerint

Zuhanyzás, kádfürdő, mosogatás – mindezt egyszerre. Előfordulhat, hogy ilyenkor a kívánt forró fürdő helyett hidegzuhanyt kapunk. Az átfolyó rendszerben üzemelő, integrált melegvíz-készítéssel rendelkező ecoTEC exclusive VUW kombi készülék gyorsan és biztonsággal gondoskodik a melegvíz-ellátásról még egyidejű vízelvétel esetén is. Ennek háttere ahhoz, hogy Önnek a meleg víz még gyorsabban rendelkezésére állhasson, a továbbfejlesztett hőcserélő koncepción alapul, amely 10%-kal magasabb hatásfokot garantál a hagyományos kombi készülékekhez képest.

Nagyobb létszámú család? Hosszabb ideig tartó, magas meleg víz igényű zuhanyzás? Ebben az esetben a fűtő üzemű ecoTEC exclusive VU készülékeket javasoljuk, különálló melegvíz-tárolóval, mint például bármelyik uniSTOR HMV tartály.
A termék tulajdonságai
Nettó tömeg 34 kg
Típus ecoTEC Exclusive VU 25 CS/1-5
Elhelyezés Fali
Funkció Fűtőkazán
Feszültség 230 V
Teljesítmény max. 21 kW
Teljesítmény min. 2,7 kW
Energiaosztály A
Magasság 720 mm
Szélesség 440 mm
Mélység 350 mm
Max. üzemi nyomás 3 bar
Védettségi fokozat IPX4D
Frekvencia 50 Hz
Szezonális hatásfok 94%
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Bosch