Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


VAILLANT ecoTEC exclusive VU 25 CS/1-7 (N-INT2) ERP fűtőkazán, kondenz., fali, 25kW

VAILLANT ecoTEC exclusive VU 25 CS/1-7 (N-INT2) ERP fűtőkazán, kondenz., fali, 25kW
  • VAILLANT ecoTEC exclusive VU 25 CS/1-7 (N-INT2) ERP fűtőkazán, kondenz., fali, 25kW
  • VAILLANT ecoTEC exclusive VU 25 CS/1-7 (N-INT2) ERP fűtőkazán, kondenz., fali, 25kW

Termék ára
471 654 Ft + ÁFA = 599 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
VAI_0010038489
Funkciók
Tömeg
33,5 kg/db
Rövid leírás a termékről
A megújult ecoTEC exclusive a kondenzációs technikát számtalan okos funkcióval kínálja: ezek egyike az IoniDetect égésszabályozás a kompakt, modern megjelenésű burkolat alatt. Ez a rendszer automatikusan felügyeli és optimalizálja önmagát, így maximális energiahozamról gondoskodik. Ennek megvalósításához az IoniDetect képes a különböző gáztípusok és minőségek felismerésére a működés során.

Kondenzációs gázkészülékek milliói bizonyítottak már, az ecoTEC exclusive hőtermelő pedig mindig is egy biztos befektetés, függetlenül attól, hogy új telepítésről vagy készülékcseréről beszélünk. A források kímélése és a rendkívüli takarékosság azonban nem csak a tudatos energiafelhasználással, hanem az intelligens technológiai megoldások alkalmazásával is elérhető. Erre a célra szolgál az opcionálisan rendelhető senso net Internet-modul. Az új ecoTEC exclusive IoniDetect büszkén viseli a Green IQ címet, amit csak azok a Vaillant termékek kaphatnak, amelyek teljesítik a fenntartható technológiákkal és az Internet-bázisú berendezésekkel kapcsolatos legmagasabb követelményeket.

Az intelligens technikai megoldásoknak nem kell automatikusan komplikáltnak lenniük, főleg ami a kezelésüket illeti. Minden beállítás közvetlenül elvégezhető a készülék érintőgombos kezelőfelületén, ahol egyszerű és átlátható a menüstruktúra. Szeretné a fűtési rendszerét kényelmesen a fotelból vagy útközben vezérelni? A külön megvásárolható sensoNET Internet-modul és az ingyenes Vaillant sensoAPP alkalmazás mindezt lehetővé teszi. Az Internet-átjáró néhány mozdulattal („Plug & Play) a készülékhez csatlakoztatható, majd a kezelési komfort az applikáció letöltése után élvezhető. Ne aggódjon, mindez gyerekjáték.

Zuhanyzás, kádfürdő, mosogatás – mindezt egyszerre. Előfordulhat, hogy ilyenkor a kívánt forró fürdő helyett hidegzuhanyt kapunk. Az átfolyó rendszerben üzemelő, integrált melegvíz-készítéssel rendelkező ecoTEC exclusive VUW kombi készülék gyorsan és biztonsággal gondoskodik a melegvíz-ellátásról még egyidejű vízelvétel esetén is. Ennek háttere ahhoz, hogy Önnek a meleg víz még gyorsabban rendelkezésére állhasson, a továbbfejlesztett hőcserélő koncepción alapul, amely 10%-kal magasabb hatásfokot garantál a hagyományos kombi készülékekhez képest.

Jellemzői:

Az intelligens technológia automatikusan felismeri az eltérő gázminőséget
Jövőorientált befektetés a legmodernebb, hatékony kondenzációs technikába
Komfortos működtetés az érintőgombos kezelőfelületen (opcionálisan kibővíthető a sensoNET Internet-modullal)
Kombi verzióban is kapható, integrált melegvíz-készítéssel
Támogatás a fűtési rendszerek szakszerű hidraulikus beszabályozásához

A termék tulajdonságai
Nettó tömeg 33,5 kg
Típus ecoTEC Exclusive VU 25 CS/1-7
Elhelyezés Fali
Funkció Fűtőkazán
Feszültség 230 V
Csatlakozó méret 3/4"
Energiaosztály A
Égéstermék elvezetés (Ø) 60/100 mm
Magasság 436 mm
Szélesség 520 mm
Mélység 995 mm
Max. üzemi nyomás 3 bar
Védettségi fokozat IPX4D
Fűtési hőteljesítmény 50/30°C 2,5 - 26,4 kW
Frekvencia 50 Hz
Szállítási idő
1 munkanap
Gyártó
Vaillant