Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


VIESSMANN VITODENS 111 W TOUCH 26 KW gázkazán, kompakt kondenzációs fali hőközpont beépített 46l-es nemesacél tárolóval EU-ERP

VIESSMANN VITODENS 111 W TOUCH 26 KW gázkazán, kompakt kondenzációs fali hőközpont beépített 46l-es nemesacél tárolóval EU-ERP
  • VIESSMANN VITODENS 111 W TOUCH 26 KW gázkazán, kompakt kondenzációs fali hőközpont beépített 46l-es nemesacél tárolóval EU-ERP

Termék ára
527 323 Ft + ÁFA = 669 700 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
B1LD018
Funkciók
Tömeg
62 kg/db
Rövid leírás a termékről
Különösen helytakarékos kondenzációs falikazán beépített nemesacél tárolóval, tároló-töltő rendszerrel.
Éves átlagos hatásfok max. 97 % (Hs)/108 % (Hi).
Hosszú élettartam és hatékonyság az Inox-Radial hőcserélőnek köszönhetően.
Folyamatos szabályozású és a nemesacél MatriX szövetnek köszönhetően hosszú élettartamú hengeres égő – nem érzékeny a magas hőmérsékleti terhelésre.
Energiatakarékos, nagy hatékonyságú, „A“ energiaosztályú keringető szivattyú.
Kényelemes kezelés az internetelérhetőségre tervezett LCDTouch szabályozóval.
Nagyfokú melegvízkomfort a beépített tároló-töltő rendszerrel és beépített nemesacél tárolóval (46 literes űrtartalom).
A manuális égéstermék-adaptáció lehetővé teszi hosszú, maximális hosszúságú égéstermék-elvezető vezetékek alkalmazását teljesítmény veszteség nélkül.
ÚJ VITODENS 111-W TOUCH - BEÉPÍTETT TÁROLÓS KONDENZÁCIÓS FALIKAZÁN, EXTRA MODULÁCIÓS TARTOMÁNNYAL


SZEMBETŰNŐ ELŐNYÖK:

Helytakarékos megoldás: falikazán és melegvíz tároló egy burkolat alatt.
A saválló nemesacél kazántest tartósan ellenáll a lecsapódó kondenzátumnak.
Egyszerűsített kezelésre fejlesztett, érintőképernyős kazánszabályozó.
Kibővített modulációs tartomány és fordulatszám-szabályozott szivattyú: csendes üzem és energiatakarékosság.
Energiahatékonysági osztály: A
A KAZÁNRÓL

A Vitodens 111-W kondenzációs falikazánt arra a feladatra tervezték, hogy - a kombi kazánok korlátait átlépve - csökkentett méretek mellett nagy melegvíz teljesítményt biztosítsanak. A készülékbe ezért egy 46 literes tárolót integráltak, amely speciális megoldásnak köszönhetően egy 150 literes tároló komfortját nyújtja.

Az alacsony árfekvésű termékeknél egyedülálló, hogy a kazántestet saválló nemesacélból készítik. A Vitodens 111-W-be épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását.

Az új hengeres gázégővel a kazán néveleges teljesítményének 16,6 %-ig képes lemodulálni. A kevesebb ki-be kapcsolás és az alacsonyabb tartós teljesítmény Önnek kevesebb meghibásodást és csendesebb üzemet jelent.

A SZABÁLYOZÓRÓL

Az új Vitodens 111-W szabályozóját az egyszerű kezelésre és pontosságra fejlesztették. Az érintőkijelzős kezelés piktogrammok alapján történik: minden érthető és egyszerű. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik, így sötétebb helyiségekben is könnyen leolvasható és kezelhető.

A szabályozó bármikor időjáráskövető funkcióval látható el: ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatnia. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg: az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. Minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a készülék, annál magasabb a megtakarítás.

Az egyszerűsített kezelőfelületű szabályozó mögött modern digitális technika rejtőzik. A beépített Opentherm kommunikáció segítségével a szabályozóhoz intelligens (modulációs) szobatermosztát, padlófűtés szabályozás, távfelügyeleti eszköz és számos gyártófüggetlen kiegészítő is csatlakoztatható.

A MELEGVÍZ KÉSZÍTÉSRŐL

A Vitodens 111-W kiemelkedő jellemzője a magas melegvíz-komfort. A kazán egy beépített 46 literes melegvíz-tárolóval rendelkezik. A tárolót saválló nemesacélból készítjük, amely tiszta és higiénikus melegvíz készítést garantál. A speciális tároló-töltő rendszerű melegvíz-készítés a hagyományos tárolókkal összehasonlítva kisebb űrtartalom mellett képes melegvizet szolgáltatni. A Vitodens 111-W egy 150 literes tároló komfortját nyújtja: egyenletes vízhőmérsékletű vizet, akár két csapon is egyszerre.

Elektromos védettség IPX4D
Energiahatékonysági osztály A
Zajszint 44dB
Hatásfok (%) 97%
Méretek : (magxszélxmély) 900x600x480 mm
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes