Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Vaillant ecoTEC plus IoniDetect VU 35 CS/1-5 (N-INT2) fali kondenzációs fűtő gázkazán

Vaillant ecoTEC plus IoniDetect VU 35 CS/1-5 (N-INT2) fali kondenzációs fűtő gázkazán
  • Vaillant ecoTEC plus IoniDetect VU 35 CS/1-5 (N-INT2) fali kondenzációs fűtő gázkazán

Státusz
ÚJ    
-11%
Termék ára
585 827 Ft + ÁFA = 744 000 Ft
Akció: 523 543 Ft + ÁFA = 664 900 Ft
Kezdete: 2022.10.03   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
0010024602
Funkciók
Raktárkészlet
1 db
Tömeg
38 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az ecoTEC plus a kezdetek óta egy racionális döntés a magas minőséget igénylő ügyfelek számára, amit most kiegészít az új, intelligens "IoniDetect" égésszabályozási mód: a hőtermelő saját magától képes működését hozzáigazítani a gázminőség változásokhoz, így folyamatosan garantálható az optimális égésminőség, amelynek köszönhetően alacsonyabb lesz a káros-anyag kibocsátás és ezzel együtt kedvezőbb költségek mellett üzemeltethető a fűtési rendszer is.

Inkább egy rövidtávú fűtési megoldást vagy olyan megbízható berendezést keres, amely hosszú évekig működőképes? Az új ecoTEC plus IoniDetect kondenzációs gázkészülékkel Ön egy lépéssel közelebb kerül a jövőhöz. A termékcsalád bevált minősége hosszú élettartamot garantál, miközben innovatív funkciók emelik a hatékonyságot. Mindkettő tényező döntően hozzájárul ahhoz, hogy csökkenhessenek a fűtéssel kapcsolatos költségei.

A Vaillant ecoTEC plus IoniDetect termékcsalád főbb újdonságai:

Új külső megjelenés & átalakított kezelőfelület
Változatlan befoglaló méretek és csatlakozó-csonk elhelyezkedés
Széles égőmoduláció tartomány (1:10), propángáz üzemre is alkalmas
Ionizációs elven működő égésszabályozás a tökéletes égés biztosítására
Számos funkcionális újdonság, továbbfejlesztett diagnosztikai menürendszer
Automatikus feltöltő rendszer a kombi készülék esetén
Fontos tudnivaló!
Jelenleg egyik ecoTEC IoniDetect készülék-típus sem alkalmazható kaszkád vagy túlnyomásos üzemű gyűjtőkémény rendszerben!

Készüljön előre fel a változó gázminőségre

Az új, IoniDetect gázadaptivitási funkciónak köszönhetően a jövőbeni gáztípusokkal kapcsolatos bizonytalanság már nem jelent problémát. A készülék önmagától felismeri az ingadozó gázminőséget és folyamatosan a leghatékonyabb üzemmód elérésre törekszik, ugyanis az IoniDetect működését egy automatikus drift illesztés (ADA) támogatja. Ennél a megoldásnál külön szabályzóelektróda felügyeli a hőtermelő égőüzemét és kezeli a megfelelő gáz/levegő keverék arányát. Mindezt az optimális működésért és a megfizethető energiafogyasztásért. Ez a jövőben is így lesz: például a különböző forrásokból származó „zöld” energiaforrásokkal.

Bővítse ki rendszerét megújuló energiaforrásokkal

Az új ecoTEC plus IoniDetect készülék egy fenntartható fűtési megoldást kínál. Elsősorban a sensoCOMFORT rendszerszabályozó csatlakoztatásával lehet a fűtési rendszert az optimális működésre beállítani, amellyel energia és így költség takarítható meg. A szabályozóba integrált és megújult Installációs asszisztensnek köszönhetően egyszerűen biztosíthatja, hogy gázüzemű hőtermelője mindig a legmagasabb hatékonysággal üzemelhessen, miközben Ön a legtökéletesebb kényelmet kapja. A fenntarthatóság érdekében Önnek lehetősége van arra, hogy szabadon megválaszthassa, milyen típusú megújuló energiaforrással szeretné rendszerét kibővíteni: termikus szolár, napelemes vagy hővisszanyerős lakásszellőztető berendezéssel. A közös eBUS kommunikációs platform lehetővé teszi ezen egységek komplikációktól mentes telepítését – akár egy későbbi időpontban is.

Távvezérlés a még jobb hatékonyságért

Csak néhány lépést kell megtennie ahhoz, hogy fűtési rendszere bárhonnan felügyelhető legyen. Bonyolult telepítési műveletek és speciális szakképesítés nélkül is összeköthető a világhálóval az új gázkészülék a külön rendelhető sensoNET Internet-modullal, valamint az ingyen letölthető sensoAPP végfelhasználói alkalmazással, hogy még útközben is rátekintést nyerjen a hőtermelő működésére. Ez az opció nem csak kényelmes, egyben fenntartható is, mert a fűtési rendszer csak akkor üzemel, amikor ez valóban szükséges.

A fűtés felügyelete – ahogy Ön szeretné

Szeretné kézben tartani az energiafogyasztást? Elsősorban a sensoCOMFORT rendszerszabályozó kombinációjával lehet a hőtermelőt teljes mértékben vezérelni. Az érintő-gombos kezelőelemekkel ellátott új, összehangolt felhasználói felületnek köszönhetően a gázkészülék működésének nyomon követése minden eddiginél kényelmesebbé vált. Élvezze a legújabb fejlesztések eredményeit és az egységesített kezelési koncepciót az intuitív, illetve hibamentes üzemeltetés érdekében. Az intelligens Installációs asszisztens lépésről-lépésre vezeti keresztül Önt a számos beállítási lehetőségen, illetve az összes releváns funkción, és ezzel Ön, valamint a beüzemelő szakember is jelentős időt takaríthat meg.

Használjon helyiségenkénti hőfokszabályozást az ambiSENSE rendszerrel

Az intelligens ambiSENSE helyiségenkénti hőfokszabályozó rendszert javasoljuk azoknak, akik a kívánt belső léghőmérsékletet egyénileg szeretnék minden egyes szobában beállítani. Még az otthonától távol is lehetősége van az egyes radiátorok alkalmazáson keresztül történő távvezérlésére. Ezen felül beállíthat például meghatározott időablakokat, ami nem csak kényelmes, hanem azt is biztosítja, hogy a fűtés csak annyi energiát használjon fel, amennyi ténylegesen szükséges.
A termék tulajdonságai
Fűtés
Névleges fűtési hőteljesítmény 50/30 ⁰C-on 4,3-37,7 kW
Fűtési energiahatékonyság 94 %
Fűtési energiahatékonysági osztály A
Fűtővíz hőmérséklet 15-80 °C
Tágulási tartály 10 liter
Max. fűtési üzemi nyomás 3 bar
HMV
Max. HMV hőteljesítmény 39,7 kW
Méretek
Szélesség 440 mm
Magasság 720 mm
Mélység 382 mm
Tömeg 38 kg
Elektromos adatok
Kommunikációs csatorna eBus
Tápfeszültség 230/50 V/Hz
max. villamos teljesítmény 125 W
Elektromos védettség IPX4D
Gázfogyasztás (földgáz)
Max. teljesítménynél 4,3 m3/h
Fűtési csatlakozók (előremenő/visszatérő) G 3/4
Gázcsatlakozó Ø 15 mm
Égéstermék elvezető Ø 60/100 mm
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Vaillant