Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


VAILLANT ecoCOMPACT VSC 306/4-5 150 kondenzációs , beépített rétegtárolóval

VAILLANT ecoCOMPACT VSC 306/4-5  150  kondenzációs , beépített rétegtárolóval

Termék ára
669 291 Ft + ÁFA = 850 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
0010015923
Funkciók
Tömeg
129 kg/db
Rövid leírás a termékről
Kondenzációs készülékből és melegvíz tárolóból álló kompakt kombináció

A gázüzemű, ecoCOMPACT kondenzációs hőközpont akár 500 m2 alapterületű lakóépületekig kínál komplett hőkomfortot és a legmagasabb melegvíz komfortot. Mindössze 0,41 m2 helyszükségletével, valamint 1,64 méteres magasságával szinte bárhol, problémák nélkül elhelyezhető és sajátos külső megjelenésének köszönhetően egyedi hangulatot kölcsönöz a belső tereknek.

Az önoptimalizáló kondenzációs technika útján az ecoCOMPACT különösen magas hatásfokot céloz meg, rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett. A rétegtöltésű melegvíz-tároló folyamatosan kis vízmennyiséget melegít és ez a tárolóba fentről-lefelé rétegződik be. Így szinte azonnal meleg víz folyik a csapból, így Ön alacsony energiaköltségek mellett élvezheti a legmagasabb melegvíz komfortot.


Legfontosabb előnyök:

A gázüzemű, kondenzációs technika és egy nagyhatékonyságú melegvíz-tároló helytakarékos és kompakt kombinációja
Gáz- és villamos áram megtakarítás önoptimalizáló fűtési üzemmel és nagyhatékonyságú szivattyúkkal
Komfortos melegvíz-készítés integrált rétegtárolóval
Attraktív külső, ideális a lakótérben vagy a hosszabb tartózkodásra szolgáló helyiségekben történő felállításra

Környezet
Energiahatékonyság: Különösen magas energia-kihasználás: szabványos hatásfok 98%(Hs)/109%(Hi). A 20 – 100% közötti modulációs tartománynak köszönhetően hatékony és energiatakarékos működés.
Energiaköltségek
Megtakarítás: A hagyományos működésű fűtési hőtermelőkhöz képes legalább 15% fűtési költségmegtakarítás. A kondenzációs üzem hasznosítása a rétegtöltésű melegvíz-tároló felfűtése során. A nagyhatékonyságú szivattyúkkal az áramköltség akár 76%-kal csökkenthető
Melegvíz-komfort
Melegvíz-tároló: A 150 liter űrtartalmú rétegtöltésű tartály kb. 1,5-szer magasabb teljesítményt nyújt, mint egy vele azonos űrtartalmú, hagyományos melegvíz-tároló. Az Aqua-Power-Plus funkcióval 20%-kal magasabb égőteljesítmény melegvíz-készítésre.
Komfortos kezelés
Kezelőelemek: Intuitív programozás az egységes Vaillant kezelési koncepciónak köszönhetően. Kényelmes hozzáférés a kezelőmezőhöz az egyedülálló kezelőajtóval: jobbról és balról is nyitható. Emelt hatékonyság a Vaillant calorMATIC 470/4 rendszerszabályozójával.
Zajterhelés: Különösen halk üzem az integrált, rozsdamentes acél kondenzációs hőcserélővel
Telepítés
Beépítés: A komplett és burkolat alá integrálható komponenseknek, illetve az optimális csatlakozó készleteknek köszönhetően gyors és egyszerű telepítés.
Égéstermék elvezetés: Szinte minden égéstermék elvezetési módra a készülékkel együtt rendszertanúsított megoldásokat kínálunk.
Elektromos telepítés: eBUS kommunikációra alkalmas sorkapocs a flexibilis illesztésre és bővíthetőséghez.
Felhasználási terület
Alkalmazás: Családi és ikerházak pincéi, tetőterei vagy háztartási helyiségei.
Teljesítmény-nagyság
kW: 30 (fűtés)/34 (HMV)
Szállítási idő
3 munkanap