Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


VAILLANT miniVED H 6/2 N ERP átfolyós vízmelegítő, elektromos, nyitott, 5.7kW

VAILLANT miniVED H 6/2 N ERP átfolyós vízmelegítő, elektromos, nyitott, 5.7kW
  • VAILLANT miniVED H 6/2 N ERP átfolyós vízmelegítő, elektromos, nyitott, 5.7kW

Termék ára
26 614 Ft + ÁFA = 33 800 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
VAI_0010018602
Funkciók
Tömeg
1,42 kg/db
Rövid leírás a termékről
Kézmosók és mosdók ideális terméke: gyors és egyben takarékos
A miniVED elektromos vízmelegítő tökéletes megoldás a vendégszobák egyedi csapolási helyének átfolyós rendszerű használati melegvíz ellátásához. A kompakt kialakítású készülék bárhol felszerelhető, ahol hidegvíz és elektromos csatlakoztatási lehetőség van, de még a legkisebb mosdó esetén is szinte észrevétlen marad. A kívánt melegvíz rövid idő alatt és olyan sokáig folyik, ameddig csak szükség van rá.

A csaptelephez alkalmazható speciális perlátornak és az átfolyt vízmennyiség korlátozásának köszönhetően a miniVED vízmelegítő 65%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint egy tárolós vízmelegítő: kis beruházással tehát nagy hatékonyság érhető el.

A legkisebb mosdó alá is szinte észrevétlenül telepíthető. Különböző típusai nyitott vagy zárt rendszerben működtethetők.

Helyi vízellátási célokra ajánlott, kisebb vízhozam mellett. Szolgáltató intézmények (étterem, bank, irodaház, benzinkút) decentralizált kialakítású, átfolyós rendszerű melegvizes egységeihez alkalmazható termék.

Nyomásmentes (szabad kifolyású), hidraulikus (mini) átfolyós vízmelegítő (mosdó alá szerelhető). Hatékony, decentrális melegvíz-készítés a tároló rendszerű elektromos vízmelegítőkhöz képest akár 65% energia- és vízmennyiség megtakarítással. Korlátozott mennyiségű gyors használati melegvíz-készítés (főleg egyedi kézmosók melegvíz-ellátására alkalmas). Működéséhez speciális csaptelepet igényel! A vízmennyiség szabályozása kívülről is lehetséges.UV-álló készülékburkolat.
A termék tulajdonságai
Műszaki adatok
Nettó tömeg 1,42 kg
Magasság 140 mm
Szélesség 230 mm
Mélység 190 mm