Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Vaillant EcoTEC Plus VU INT 486/5-5 A Kondenzációs FŰTŐ fali gázkazán 46, 4 kW

Vaillant EcoTEC Plus VU INT 486/5-5 A Kondenzációs FŰTŐ fali gázkazán 46, 4 kW

Termék ára
695 276 Ft + ÁFA = 883 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
VAI_0010021530
Funkciók
Tömeg
37,2 kg/db
Rövid leírás a termékről
ecoTEC plus kondenzációs fali gázkészülékeink a fűtési és melegvíz-komfortot a legmagasabb szinten biztosítják. Az 1995 óta több millió alkalommal bevált készülékeket folyamatosan fejlesztjük tovább, amelynek eredménye a hatékonyság, biztonság, hosszú távú minőség és a rendszerbe integrálhatóság.

Könnyű és helytakarékos

Az új 48 és 63 kW-os ecoTEC plus készülékek teljesítmény kategóriájuk legkisebb, illetve legkönnyebb tüzelőberendezései. Mindössze 0,32 m2-es falfelület igényükkel ecoTEC készülékeink igazán helytakarékosak, amelyhez sokoldalú felhasználhatóság társul: családi- és társasházakban éppúgy alkalmazhatók, mint ipari létesítményekben. Egy ilyen jellegű telepítésnél, 6 db készülék kaszkád kapcsolásával egészen 360 kW-os teljesítmény elérésére képesek.

Egyszerű kezelés – applikáción keresztül is

Teljesen mindegy, hogy Ön az új kondenzációs fali gázkészüléket hol és hogyan kombinálja – például szolárrendszerrel, lakásszellőztetéssel vagy egy rendkívül hatékony tárolóval – ecoTEC plus készülékeink egyszerűen és komfortosan kezelhetőek. A VR 920 Internet-modullal és az ingyenes multiMATIC applikációval együtt fűtési rendszerét kényelmesen, akár útközben is vezéreltetheti.

Modernizálás? Tiszta ügy

Régi, hagyományos működésű fűtőkészülékének cseréje egy új, ecoTEC plus kondenzációs fali gázkészülékre gyorsan és tisztán elvégezhető: nincsenek felállványozott falak, vésésből adódó por és bizonyos esetekben a kémény teljes átalakítása sem szükséges. Ennél jobb ez nem is lehetne! Profitáljon a 40 kW névleges hőteljesítmény feletti ecoTEC plus készülékekkel, amelyek szinte bármilyen energiahordozóval együtt egy takarékos rendszermegoldásban kombinálhatók. Ehhez fűtésszerelő szakembere készséggel áll rendelkezésére, hogy Önnek a legmegfelelőbb rendszer állhasson össze.
A termék tulajdonságai
ecoTEC plus VU 486/5-5 ecoTEC plus VU 656/5-5
Általános
Fűtési teljesítmény (kW) 48
Magasság (mm) 720
Szélesség (mm) 440
Mélység (mm) 405
Tömeg (kg) 38

Energia-hatékonysági osztály
Fűtés (A++ - G) A

Energiaköltségek
Modulációs tartomány 1:5
Szállítási idő
2 munkanap