Kategóriák
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Szavazás
Termék részletek


Spirotrap belső menetes iszapleválasztó, ¾" AA075V (függőleges csőszakaszba)

Spirotrap belső menetes iszapleválasztó, ¾"  AA075V (függőleges csőszakaszba)

Termék ára
25 906 Ft + ÁFA = 32 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
spiro_3_4_ae75v
Funkciók
Tömeg
1 kg/db
Rövid leírás a termékről
A Spirotech Spirotrap AE075V iszapleválasztó 3/4" belső menettel azért ajánljuk mert:

Az Spirotech Spirotrap iszapleválasztót fűtési rendszerekben a kazán belépő csonkja elé hűtőberendezéseknél a hűtőgép elé célszerű beépíteni. Egyéb technológiai rendszerekben mindig oda, ahol az esetleges iszaplerakodás leginkább veszélyezteti a rendszer üzembiztonságát, illetve a beépített szerelvények működőképességét, élettartamát.

A leeresztő csap nyitásakor az összegyűlt szennyeződést a rendszer nyomása gyorsan és erőteljesen kipréseli, ezért a művelet csak néhány másodpercig tart. A Spirotech SPIROTRAP iszapleválasztó a 32...250 µm mérettartományba eső iszapszemcsék 75...85%-át már 10 áthaladás után leválasztja. 20 áthaladás után azonban a hatékonyság már eléri a 85...95% értéket, ami igen jó eredménynek tekinthető. Üzemi tapasztalatok szerint a leválasztó az összes (nagyobb, mint 5...10 µm) szennyező részecske 99 %-át legfeljebb két héten belül eltávolítja.

Az alapkivitelű Spirotech SPIROTRAP iszapleválasztók hatékonysága akkor jó, ha a csonkon mért áramlási sebesség nem nagyobb, mint 1 m/s. Fűtési rendszereknél a szokásos méretezési érték 0,5...1,0 m/s. Hűtési illetve technológiai rendszereknél nagyobb sebességek is előfordulnak. Ilyen helyeken alkalmazhatóak a Spirotech SPIROTRAP Hi-Flow nagyteljesítményű leválasztók, ahol az áramlási sebesség maximális értéke - az alapkivitelnél elérhető hatékonyság mellett-3 m/s is lehet.A Spirotech Spirotrap AE075V iszapleválasztó 3/4" belső menettel jellemzői:

Nagy iszapleválasztó teljesítmény, a mikroszkopikus méretű szennyeződések is leüríthetők.
Az időnként szükséges leürítésen kívül nem igényel további karbantartást (tisztítást, szűrőcserét).
A szennyeződések leürítése igen rövid ideig tart, és üzem közben is elvégezhető, megkerülő vezetek illetve elzáró szerelvény beépítése nem szükséges.
A védett rendszer tisztasági foka nő, az elemek élettartama meghosszabbodik.
A HI-Flow típusváltozat nagy folyadék sebességekhez is alkalmazható.
Erősen szennyezett, vagy nagyméretű szennyeződéseket tartalmazó rendszerekhez szétszerelhető házba épített iszapleválasztó is rendelkezésre áll.Az öntött bronz (max. 1 1 /2"-ig) vagy hegesztett acélházban a függőleges helyzetű, speciális spirocsövek a vízszintesen áramló folyadékot a vele sodródó szemcsékkel együtt részáramokra törik szét, illetve számtalan kis örvényt létrehozva, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a folya­déknál nagyobb sűrűségű részecskék süllyedni kezdjenek és nem túl nagy vízszintes sebesség esetén kikerüljenek az áramlási zónából, majd az átmeneti zónán keresztül a nyugalmi zónába süllyedjenek, ahol már nincs vízszintes áramlás.
A termék tulajdonságai
Spirotech Spirotrap AE075V

Üzemi nyomás max. 10 bar
Üzemi hõmérséklet max. 110 °C
Anyagminõség bronz öntvény


Beépítési mód függőleges csőszakaszba lehetséges.
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes